PARTNERS

PARTNERS - BRÄNNBOLLSYRAN 2019

 

MAIN PARTNERS

UMEÅ ENERGI

Överbelastat mobilnät? Det händer lätt när 16 000 personer samlas på en musikfestival. Inga problem. Vi har lösningen åt dig, genom att ansluta dig till Umeå Energis nya tjänst WiFi Plus får du tillgång till ett trådlöst nätverk, vid center court och expobyn samt inne på hela festivalområdet vid campus. Med WiFi Plus kan du dessutom surfa säkert och fritt i Umeå Centrum och ute i Europa. Så, se till att säkra din surf redan nu.

 

Anslut dig här:

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill utmana genom nytänkande och är drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen.

AVION SHOPPING

Avion Shopping i Umeå är ett shoppingcenter för familjer och vänner från när och fjärran. Här finns regionens bästa och bekvämaste shopping i regionen med IKEA i ena änden, Willys i den andra och över 80 butiker, restauranger och caféer däremellan. Avion Shopping erbjuder en mix av ledande butikskedjor och lokala butiker. Allt samlat på ett och samma ställe.

 

DESTINATION PARTNER

HEMAVAN / TÄRNABY

Hemavan och Tärnaby är norra Sveriges största skidort med storslagna vyer och betagande fjäll. Skidåkande familjer och entusiaster vallfärdar från oktober till 1a maj. Skidpasset gäller i båda liftsystemen.

KONTAKT

CONTACT

FÖR BOKNING, FRÅGOR & PRISER:

KONTAKTA VÅR PARTNER KOORDINATOR

 

FOR BOOKINGS, QUESTIONS AND PRICES:

CONTACT OUR PARTNER COORDINATOR

MORGAN ALFREDSSON

PARTNERKOORDINATOR

PARTNER COORDINATOR

morgan@brannbollsyran.com

+46 (0) 76 - 100 81 57

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon